Lavašas su grybų-sūrio-kiaušinių-kaparėlių įdaru
Labai skanus
užkandis,mėgstantiems grybus.
Mums reikės:
1 lavašo
400 g pievagrybių
pakuotės
fermentinio sūrio
2 virtų
kiaušinių
geros
saujos marinuotų kaparėlių
2 nedidelių
svogūnų
druska,pipirai
neriebaus
majonezo
Gaminimo eiga:
Svogūnus
supjaustome kubeliais ir apkepiname iki auksinės spalvos. Suberiame
kubeliais pjaustytus pievagrybius.Dar pakepiname. Suberiame
kaparėlius,padruskinam,papipirinam ir dar minutę pakepam.
Atvėsinam.Į grybus sudedam tarkuotą sūrį ir tarkuotus
kiaušinius.Gardinam majonezu ir gerai išmaišome. Tepame ant lavašo
ir susukame. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą
porai valandų.Pjaustome ir vaišinamės :)
No comments:
Post a Comment