Biskvitinis
rabarbarų pyragas
Šis pyragiukas-mano favoritas :) O
kadangi tuoj prasidės rabarbarai,siūlau išbandyti,tikrai
nepasigailėsit. Nesudėtingas,vos keli produktai,bet skonis...mmm...
su pienu...pasaka :)
Imame:
6 kiaušinius
1,5 puodelio cukraus
vanilės
2 a.š. kepimo miltelių
apie 800 g
rabarbarų
2 puodeliai miltų
žiupsnelio druskos
Gaminimo eiga:
Kiaušinius labai gerai išplakame su
cukrumi,druska ir vanile. Nepatingėkim paplakti ilgiau :)
Palaipsniui sudedam persijotus miltus su kepimo milteliais. Viską
gerai išmaišome rankine šluotele.
Kepimo formą ( 23x32)
išklojam kepimo popieriumi ir
supilame pusę tešlos. Paskleidžiame smulkiai pjaustytus rabarbarus
ir užpilame likusia tešla.
Dedame į 180' C
įkaitintą orkaitę ir kepame 30-40 min.
Tikriname pagaliuku.
P.S. Kepdama tokius pyragus,niekada
netiesiu kepimo popieriaus,tiesiog,formą paskalauju ŠALTU vandeniu.
Iššluostyti nereikia,tik išlieti vandenį ir pilti tešlą.
Niekada neprilimpa :)
Šaltinis: šį receptą ėmiau iš
menas-virtuvėje.lt blogo
No comments:
Post a Comment