Cukinijų
ir faršo kebabai
Faršo kotletukams:
500
gr mėgstamo faršo ( naudojau pusiau jautieną su
kiauliena)
nedidelio
svogūno
3-4 skiltelės česnako
1 kiaušinis
3 v.š. maltų džiūvėsėlių
druskos,pipirų,kajeno
pipirų,džiovinto čiobrelio, kumino.
3-4 jaunų cukinijų
keli v.š. alyvuogių aliejaus
tarkuoto sūrio
medinių pagaliukų ir folijos
Gaminimo
eiga:
Cukinijas supjaustome 1-1,5 cm
griežinėliais ,suprieskoniuojame mėgstamais prieskoniais. Faršui
skirtus produktus sumaišom ir gerai išminkom.
Ant medinio iešmuko veriame
cukinijos gabaliuką,faršo kotletuką,vėl
cukiniją,faršą,cukiniją...taip veriame ,kiek telpa. Pabaigiame
cukinija.
Vėrinuką dedame ant
folijos,užpilame valgomu šaukštu alyvuogių aliejaus,užlankstome.
Taip paruoštus vėrinukus sudedame ant kepimo skardos .Kepame 190'C
30-40 min.Po to,atlankstom foliją ir apiberiam
sūriu. Dar pakepam 10 min.
Tiekiame su mėgstamu garnyru .
Skanaus :)
No comments:
Post a Comment