Šokoladinis
braunis su sūriu ir avietėmis
Šokoladas, švelnus sūris,avietės - tobula trijulė.Drėgnas,kvapnus,labai labai šokoladinis su uogų rūgštele.Tikrai bus kepamas dar ne kartą.
Ingridientai:
Braunio
sluoksniui:
125 g
sviesto
125 g
tamsaus šokolado
100
g cukraus
70
g rudojo cukraus
2
kiaušiniai
1
a. š. vanilės ekstrakto
žiupsnelis
druskos
80
g miltų
20
g kakavos
Sūrio
sluoksniui:
200
g švelnaus sūrio
50
g cukraus
1
kiaušinis
50
g miltų
½
citrinos nutarkuotos žievelės
100
g aviečių
Gaminimo
eiga:
Aš
naudojau 20 cm skersmens apvalią formą.
Ją truputį patepiau sviestu ir išklojau kepimo popieriumi,kurį
taip pat patepiau sviestu.
Orkaitę
įkaitiname iki 175' C.
Braunio
masei :
- Sviestą ir šokoladą ištirpdom garų vonelėje ir padedam į šoną,kad pravėstų.
- Kiaušinius,vanilės ekstraktą abiejų rūšių cukrų išplakame iki purumo.
- Sumaišome miltus,druską,kakavos miltelius ir pasidedam į šoną.
- Į šokolado masę pilame kiaušinių cukraus plakinį,gerai išmaišome.
- Į šią masę įmaišome sausus,persijotus produktus ir gerai šaukštu išmaišome.
- Supilame į formą.
Sūrio
masei sumaišome visus turimus produktus kartu iki vienalytės
mases.Ją dedame ant šokoladinės masės ir pagaliuku pamaisome,kad
mūsų pyragiukas taptų marmurinis. Beriame didesnę dalį
aviecių,pirstu įspaudžiame į masę,likusias uogas paberiame ant
paviržiaus.
Kepame
apie 1 val.. Orientuokimės į savo
orkaitę. Viduriukas turi dar šiek tiek judėti,kaip ir paprastam
sūrpyragiui.
Pjaustome jau gerai atšalusį.
No comments:
Post a Comment