Saturday 11 April 2015

Lavašas su grybų-sūrio-kiaušinių-kaparėlių įdaru




Labai skanus užkandis,mėgstantiems grybus.

Mums reikės:

1 lavašo
400 g pievagrybių
pakuotės fermentinio sūrio
2 virtų kiaušinių
geros saujos marinuotų kaparėlių
2 nedidelių svogūnų
druska,pipirai
neriebaus majonezo

Gaminimo eiga:

  Svogūnus supjaustome kubeliais ir apkepiname iki auksinės spalvos. Suberiame kubeliais pjaustytus pievagrybius.Dar pakepiname. Suberiame kaparėlius,padruskinam,papipirinam ir dar minutę pakepam. Atvėsinam.Į grybus sudedam tarkuotą sūrį ir tarkuotus kiaušinius.Gardinam majonezu ir gerai išmaišome. Tepame ant lavašo ir susukame. Suvyniojame į maistinę plėvelę ir dedam į šaldytuvą porai valandų.Pjaustome ir vaišinamės :)


No comments:

Post a Comment